petra

­­

Modellprogram
A JÖVŐ MOST AKTUÁLIS
bababarát programelem 
 
PETRA BABABARÁT PROGRAMELEM

Processing video...

SUMMER INTENSIVE COURSE
BABABARÁT – Programelem Ajándék játékcsomagokkal, és zenés különórákkal anyáknak és babáknak. Azoknak a családoknak ajánljuk, akik 0-3 éves korú csecsemőt, ill. kisgyermeket nevelnek.

Csodálatos érzés, amikor karunkban tarthatjuk végre azt a kis embert, akire 9 hónapig vártunk. Etetjük, ápoljuk, lessük minden rezdülését, vajon mit szeretne. Minden szülő szeretné, ha gyermekének a legjobb körülményeket tudná biztosítani, és a kicsi boldogan nőne fel. A boldog babákból boldog gyermekek, majd erős, kiegyensúlyozott felnőttek lesznek.  

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy a gyermeknevelés és a baba fejlődése egy örömteli lehetőség legyen az Önök mindennapjaiban.Ajándék játékcsomagot kínálunk a hozzánk jelentkező anyák (szülők) számára. Ehhez egy 12 lépcsőből álló, azaz 12 hónapra vonatkozó otthoni fejlesztési feladatgyűjteményt mellékelünk. A jelentkezőkkel megbeszéljük az otthoni teendőket, figyelembe véve a család lehetőségeit, igényeit. Az anyukáknak 4 alkalommal, személyes, kiscsoportos konzultáción adjuk ki a következő, előttük álló időszak fejlesztési lehetőségeit.
INDIVIDUAL CLASSES
A fejlesztési feladatgyűjtemény napi játékai könnyen beépíthetők a kisgyermek életébe, napi szinten 15-20 percet vesznek igénybe. Ezt követően a programban résztvevőket megkérjük, hogy videóval, babanaplóval dokumentálják a kicsi haladását. 

Azok az anyukák, akik végig aktívan részt vesznek babájukkal, vagy kisgyermekükkel a programban, az egy éves folyamat végén lakberendezési, lakás-felújítási támogatást kapnak.

<p>bababarát programelem</p>

bababarát programelem

A jelentkezőkkel a PETRA MODELLPROGRAM képviselője együttműködési megállapodást köt, amelynek keretében egy -a baba, illetve a kisgyermek örömteli fejlődését segítő fejlesztési folyamat állomásain kell végighaladni. Az együttműködési megállapodás ezeket a kötelezettségeket tartalmazza: 

 a)A programelem 4 személyes jelenlétet kívánó megbeszélésen való részvételt igényel. Közös mozgásos játékot és tájékoztatókat követően a programban résztvevő anyukák és babák játékcsomagot kapnak, amelynek segítségével otthoni játékos fejlesztés valósítható meg. Célunk az, hogy a programban résztvevő anyukák segítséget és eszközöket kapjanak a gyermekeik örömteli neveléséhez. 

 b)Az anyukáknak, közös megbeszélés alapján egy 12 lépcsős, azaz 12 hónapra szóló otthoni fejlesztő feladatokat, játékokat, mondókákat tartalmazó fejlesztési tervet készítünk, melynek neve: otthoni fejlesztési feladatgyűjtemény. Ezt az anyuka kipróbálja és végrehajtja gyermekével. A végrehajtott feladatok napi 15-20 percet vesznek igénybe és illeszkednek a gyermek napirendjéhez. Ehhez kapcsolódóan a résztvevők visszajelzést adnak: babanaplót vezetnek, fényképet, telefonos videot készítenek, így dokumentálva a csecsemő, vagy a kisgyermek haladását, fejlődési állomásait. 

c)a baba fejlődésének támogatása érdekében a szülőket meghívjuk ingyenes termékbemutatókra (tápszer, bébiétel, pelenka, stb.) 

d)a babával, illetve a kisgyermekkel együtt BABABARÁT játékbemutatókra, fejlesztő játszóházi programokra 

e)A PETRA MODELLPROGRAM vállalja, hogy a BABA-Barát programelem résztvevőit saját hivatalos weblapján és hivatalos Facebook -oldalán tájékoztatja minden olyan lehetőségről, ami hasznos információt, vagy kedvezményt nyújt anyának, gyermekének vagy a családnak az egészséges életmód és táplálkozás témakörében.

f)A PETRA MODELLPROGRAM az éves futamidő végén az anyukák számára lakberendezési támogatást ajándékoz, és beleegyezésük esetén pozitív tapasztalataikat megosztjuk a Facebook-on.

PETRA MODELLPROGAM